logo massagepraktijk linda marsman

Massagepraktijk Linda Marsman

Sport- en Oncologische Massage Diepenveen | Deventer
Telefoon

06 - 537 41 082

E-mail

linda@massagepraktijklindamarsman.nl

Openingstijden

Alleen op afspraak

Contact

Afspraak maken

Je kan op verschillende manier contact met mij opnemen. De snelste manier is mij te bellen of te appen via 06 - 537 41 082. Je kan me bellen voor meer informatie over de mogelijke massages of voor het maken van een afspraak voor een massage.

 

____________________

 

Een massage boeken? Je bent van harte welkom!

Je kunt altijd bellen of appen of er nog ruimte op korte termijn is. Maar wil je zeker weten dat je een massage kunt op boeken op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt; Plan je afspraak dan - als het kan - wat ruimer van te voren in, om teleurstelling te voorkomen. 

Tot en met 5 december zijn er geen afspraken na 18.00 uur mogelijk in verband met de nieuwe corona-maatregelen voor contactberoepen.

____________________

Massagepraktijk Linda Marsman Vakantie

Tijdens massages neem ik mijn telefoon uiteraard niet op omdat ik dan al mijn aandacht richt op de massagebehandeling. Niet gevreesd als je mij niet kan bereiken. Je mag me ook altijd een WhatsApp bericht sturen of een voicemail achterlaten. Daarnaast kan ook onderstaand formulier invullen. Hoe dan ook ik zal in alle gevallen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Adres

Massagepraktijk Linda Marsman
Burgermeester Crommelinlaan 16
7431 HA Diepenveen
06 – 537 41 082

Volg mij op Facebook voor de laatste nieuwtjes

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram