logo massagepraktijk linda marsman

Massagepraktijk Linda Marsman

Sport- en Oncologische Massage Deventer | Diepenveen
Openingstijden

Alleen op afspraak

Contact

Afspraak maken

Je kan op verschillende manier contact met mij opnemen. De snelste manier is mij te bellen of te appen via 06 - 537 41 082. Je kan me bellen voor meer informatie over de mogelijke massages of voor het maken van een afspraak voor een massage.

____________________

Tijdelijke klantenstop

Op dit moment neem ik geen nieuwe klanten aan. De agenda staat vol voor de komende maanden. Daarnaast wil ik graag mijn vaste klanten de mogelijkheid kunnen blijven aanbieden om hun massagebehandeling met dezelfde regelmaat in te kunnen plannen. Dat is een lastige keuze, waar ik lang over heb nagedacht.

Maar dit is de beste keuze voor mijn vaste klanten èn mijzelf. Wanneer ik weer ruimte heb voor nieuwe klanten, dan ben je natuurlijk van harte welkom! Dan zet ik dat ook op de website.

Wachtlijst

Je kunt je nu wel op de wachtlijst laten zetten. Mochten er dan plekjes uitvallen, dan kan ik je appen of bellen. Of ik laat het je weten zodra er weer meer ruimte in de agenda is en de klantenstop komt te vervallen.

Geef je naam, emailadres en telefoonnummer door via het contactformulier.

Toch nog vragen? Is er iets niet duidelijk? Stel ze gerust via het contactformulier of via whatsapp, dan neem ik contact met je op.

Bedankt voor je begrip!

____________________

Plan op tijd je afspraak! bel of app op 06-53741082

Tijdens massages neem ik mijn telefoon uiteraard niet op omdat ik dan al mijn aandacht richt op de massagebehandeling. Niet gevreesd als je mij niet kunt bereiken. Je mag me ook altijd een WhatsApp bericht sturen of een voicemail achterlaten. Daarnaast kun je ook onderstaand formulier invullen. Hoe dan ook ik zal in alle gevallen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Laat een reactie op zich wachten? Kijk even in je spambox of mijn antwoord daar mogelijk terecht is gekomen. En stuur anders even een appje. Alvast bedankt!

Openingstijden

Je kunt op verschillende momenten terecht voor een massage-afspraak:

  • maandag: 13.00 - 21.00 uur - vol
  • dinsdag: vol
  • woensdag: 19.00 - 21:00 uur - vol
  • vrijdag: 09.00 - 17.00 uur - vol
  • zaterdagmorgen: 1x per maand - vol

Mocht een afspraak niet direct mogelijk zijn, kan ik je op de wachtlijst zetten. Geef in dat geval je naam en telefoonnummer door. Ik neem dan contact op, wanneer een afspraak wordt afgezegd. Op dit moment staan er meer mensen op de wachtlijst.

 

Adres

Massagepraktijk Linda Marsman
Burgermeester Crommelinlaan 16
7431 HA Diepenveen
06 – 537 41 082

 

BTW NL001646878B62
KvK 74116069

 

 

Volg mij op Facebook of Instagram voor de laatste nieuwtjes

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram