logo massagepraktijk linda marsman

Massagepraktijk Linda Marsman

Sport- en Oncologische Massage Deventer | Diepenveen
Openingstijden

Alleen op afspraak

Stoelmassage

Zit je niet goed achter je computer op je werk of thuis, nu er steeds meer thuis gewerkt wordt? Last van je nek en schouders? Te volle agenda en te druk in je hoofd. Geen tijd voor een langere ontspanningsmassage, dan kan een stoelmassage wat voor je zijn.

Wat is stoelmassage

Stoelmassage is een drukpunten-massage die gericht is op ontspanning. Tijdens de behandeling houd je je kleren aan en zit je op een zogenaamde massagestoel.

Je achterhoofd, nek, schouders, rug tot en met de bekkenrand (bovenzijde billen) en de armen incl. handen worden behandeld. Er wordt geen massage-olie gebruikt.

Waar mogelijk kan extra aandacht gegeven worden aan spierklachten, maar voor de behandeling van een specifieke klacht kunnen meerdere stoelmassages nodig zijn of kan een andere behandeling een betere uitwerking hebben.

Stoelmassage op het werk

Stoelmassage kan bij mij in de praktijk gegeven worden, maar ik kan ook bij jou op het werk komen. Of nu je meer thuis werkt, bij je thuis. Een moment van ontspanning tijdens het werk voor jou en misschien ook je collega’s.. wat wil een mens nog meer!

Bel of mail mij voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram