logo massagepraktijk linda marsman

Massagepraktijk Linda Marsman

Sport- en Oncologische Massage Deventer | Diepenveen
Openingstijden

Alleen op afspraak

De praktijk

Je vindt mijn praktijk in Diepenveen. Vanuit Deventer en de nabije omgeving is dit makkelijk en snel te bereiken. Ik masseer – wanneer dit weer kan i.v.m. het corona virus – desgewenst ook bij jou thuis of op locatie in en rond Deventer.

Praktijkruimte

Mijn praktijkruimte is ingericht op de eerste verdieping in mijn huis. Je moet een trap op om er te komen. Lukt traplopen niet, dan is massage – onder voorwaarden – bij je thuis mogelijk, wanneer je in Deventer en omgeving woont.

Meer informatie over tarieven, huisregels, het maken van een afspraak èn over mijzelf vind je elders op deze website. Of neem contact met mij op.

Heb je een suggestie voor een verbetering, ben je ontevreden over een behandeling, laat het me weten! Samen kijken we naar een oplossing. Ook als je me een compliment wilt maken, hoor ik het graag. Op die manier kan ik mijn dienstverlening verbeteren en kwaliteit (blijven) bieden.

Ik ben aangesloten bij de Klachtenservice van het NGS. Voor meer informatie lees je meer onder het kopje klacht of compliment.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram