logo massagepraktijk linda marsman

Massagepraktijk Linda Marsman

Sport- en Oncologische Massage Deventer | Diepenveen
Openingstijden

Alleen op afspraak

Over mij

Over mij

In 2015 heb ik de opleiding Sportmassage afgerond en heb mij daarna verder ontwikkeld door allerlei specialisaties te volgen. Om ervaring op te doen heb ik o.a. bij verschillende sportevenementen gemasseerd als de Roparun en de Nijmeegse Vierdaagse en dichterbij huis de IJsselloop in Deventer en de Survivalrun in Wesepe. Ook ben ik al een aantal jaren verzorger bij een voetbalteam.

Massage van de rug door Linda Marsman

Opleiding sportmassage en meer

Ik ben begonnen met de opleiding sportmassage vanuit een hobbymatige interesse; ik vind het heerlijk om zelf gemasseerd te worden. Ik had er ook baat bij wat betreft mijn eigen lichamelijke klachten. Maar naast het leren masseren had ik er ook behoefte aan om te begrijpen waar ik mee bezig ben, hoe een massagebehandeling effect heeft op het lichaam. Vandaar de keuze voor een opleiding sportmassage omdat hier ook een stuk anatomie en fysiologie wordt doorgenomen. Maar al naar gelang ik meer leerde over het menselijk lichaam, over hoe je gericht spieren kunt verzorgen, hoe meer ik wilde weten en kunnen. Vandaar de specialisaties.

Eén van de specialisaties die ik heb gedaan is “Oncologische massage” in combinatie met Manuele Lymfedrainage. Samen met een drietal andere masseurs heb ik bij het OMCD in Deventer mogen ervaren wat massage van mensen die kanker hebben (gehad) kan brengen, een moment van ontspanning of juist verlichting van bepaalde klachten. Het OMCD is niet meer, maar ik ben blij dat ik deze massagebehandeling ook binnen mijn eigen praktijk kan bieden.

Het doel van een behandeling voor mij dat jij je beter gaat voelen na een of meer massagebehandeling(en), dat het je herstel na een blessure bevordert of dat het jou helpt te ontspannen al is het maar voor dat moment.

Een eigen praktijk is een langgekoesterde droom. Ik zie je graag bij mij thuis waar ik een kamer heb ingericht als praktijk of op locatie.

Geïnteresseerd in massage? Bel of Whatsapp voor een afspraak.

Logo van NGS

Ik ben in het bezit van een licentie sportmassage inclusief blessurepreventie van het NGS

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram