logo massagepraktijk linda marsman

Massagepraktijk Linda Marsman

Sport- en Oncologische Massage Deventer | Diepenveen
Openingstijden

Alleen op afspraak

Vernieuwde website

2020 oktoktokt 2020202020202020 door Linda Marsman

Vernieuwde website

Mijn website is vernieuwd!

Van buitenaf denk je misschien wat is er dan zo anders, ik zie alleen dat er wat foto's zijn toegevoegd.. Maar onder de motorkap is er behoorlijk wat verbeterd. Samen met Erik en Kevin van Leads2 is er behoorlijk gesleuteld, zodat de website beter vindbaar is als je op internet een massagepraktijk zoekt in Deventer en omgeving. En ook niet onbelangrijk: de website is voor mij nog makkelijker te onderhouden.

Website vinden

Kevin en Erik hebben er veel tijd ingestoken om de website "zoekmachine-proof" te maken. En vooral ook om mij mee te nemen in de wereld die er schuil gaat achter een zoekmachine als Google. Hoe goed (of beter gezegd hoe slecht) was de website vindbaar.

We zijn als eerste begonnen om op de oude website wat kleine dingetjes door te voeren, waarmee de eerste cijfers met betrekking tot de vindbaarheid al een stuk zijn verbeterd. Ondertussen werd door Kevin hard gewerkt aan de technische kant van de nieuwe website.

Massage en marketing

Ook fijn, hulp bij het maken van de teksten. Ik heb geen marketing achtergrond, maar Erik heeft dat wel. Hij schudt de teksten zomaar uit zijn mouw. Zo lijkt het voor mij althans. Hij weet prima - dat wat ik doe -op een mooie manier op te schrijven. Er zijn nu al een paar pagina's herschreven. De komende tijd ga ik daarmee verder. Benieuwd of het mij ook lukt om de teksten over de mogelijkheden van een massage op een aansprekende manier op te schrijven.

Nieuws

Wat ook nieuw is, is het kopje Nieuws. Nog zo'n nieuwe uitdaging voor mij. Regelmatig een stukje schrijven om nieuws over de massagepraktijk, de massages etc. met de buitenwereld te delen. Spannend, want dat doe ik ook niet dagelijks. En ook: wat vinden anderen wel niet van mijn schrijfsels?! Maar ook: leuk om te kijken of me dit lukt.

Ook je website eens onder loep laten nemen?

Wil je meer weten over wat Leads2 allemaal doet en of dit buro ook wat voor jouw website kan betekenen? Neem eens een kijkje op de website van Leads2.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram