logo massagepraktijk linda marsman

Massagepraktijk Linda Marsman

Sport- en Oncologische Massage Deventer | Diepenveen
Openingstijden

Alleen op afspraak

Sponsoractie Deventer4life

3030 decdecdec 2020202020202020 door Linda Marsman

Sponsoractie Deventer4life


Zoals eerder beschreven ben ik verbonden aan het Roparunteam Deventer4life, wat geld inzamelt voor het Kenniscentrum Oncologie in Deventer. Nu waren er allerlei sponsoracties bedacht om geld binnen te halen, onder andere op oudejaarsdag. Helaas kunnen die acties niet doorgaan vanwege de huidige coronamaatregelen. Wat wel doorgaat is "Erik Durings Deventer Marathon".

Deventer Marathon?

Oudjaarsdag loopt de teamcaptain van het Roparunteam Erik During zijn eigen marathon in Deventer en omgeving. Om geld op te halen voor ons Roparunteam Deventer4Life en het Kenniscentrum Oncologie in Deventer.

Sponsor

Het kenniscentrum kan het geld goed gebruiken om mensen die met kanker te maken hebben, te informeren en te helpen op allerlei gebieden. Daarom sponsort Massagepraktijk Linda Marsman sportieveling Erik During tijdens deze enorme uitdaging.

Wil je teamcaptain Erik en daarmee het Kenniscentrum ook sponsoren, lees op de website van Deventer4Life hoe je dit kunt doen: https://www.deventer4life.nl/actie/erik-during.

Omdat Erik van een uitdaging houdt en het lopen van 42 kilometers niet voldoende is: de estafettelopers van het team gaan morgen allemaal onafhankelijk van elkaar ook 5,3 km lopen. Wat in totaal de afstand maakt van een marathon. De tijden worden bij elkaar opgeteld.. En natuurlijk gaat onze teamcaptain proberen sneller te zijn dan de lopers samen!

Mocht je op oudjaarsdag iemand de benen uit zijn lijf zien lopen in Deventer achter een begeleidende fietster aan, moedig ze dan even aan!

Normaliter zou ik Erik na zijn inspanning ook masseren om het herstel van deze belasting op zijn lichaam te bevorderen. Dat gaat nu niet lukken, maar die sportmassage houdt hij nog van mij te goed!

Update sponsoractie:

Op 31 december heeft Erik 4219 km. in 3;29;20 uur gelopen! Hoe goed is dat!
Met zijn actie is een geweldig bedrag opgehaald voor het Kenniscentrum Oncologie. Kijk op de hierboven genoemde actiepagina voor meer informatie.

Lees in een eerdere blog waarom ik mee doe met het Roparunteam Deventer4life.

Wil je meer weten over wat een sportmassage voor jou kan doen, kijk dan elders op de website of neem contact met mij op.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram